Váci anyakönyvi hírek – születtek, házasodtak, elhunytak 2023 július 7.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Makkos Gábor Endre és Uzseka Hedvig gyermeke: Milán Gábor, Herák Tamás és Rácz Bianka gyermeke: Anna Luca, Sarankó Róbert és Seres Vivien Nikolett gyermeke: Levente Gergő, Kardos János és Lakatos Enikő gyermeke: Lara, Szász Norbert és Hangya Fanni gyermeke: Nolen Norbert, Ritzl Olivér és Tihanyi Dorina Csenge gyermeke: Kiara Naira, Vasvári Zoltán és Dudás Alexandra gyermeke: Laura, Fazekas Ákos és Csernus Bernadett gyermeke: Abigél, Dankó Márton Gábor és Boross Dóra gyermeke: Lea, Riedel Tamás György és Lieszkovszki Klaudia gyermeke: Dorina, Simon Mihály és Jovici Kristina Györgyi gyermeke: Botond, Siklósi Sándor és Szabó Emese Tímea gyermeke: Teodor Tamás, Varga Norbert és Danielisz Adél gyermeke: Luca Nilla, Bakos István és Jenes Eszter gyermeke: Lénárd Bertold, Sógrik József Ádám és Haniberger Szabina Ildikó gyermeke: Dorka (Vác)

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 26.

Vácon hunytak el: Fülpesi Sándorné sz: Mődl Gizella (1940) Vác

37 halálesetet anyakönyveztek, 6 váci lakos

A kegyeleti jogok figyelembevételével csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments