A Váci Reménység nevelése, Fekete Fédra indulhat az Atlétikai Világbajnokságon!

A Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) bejelentette, hogy az augusztus 19–27. között Budapesten megrendezésre kerülő világbajnokságon 63 versenyző képviselheti a magyar színeket, így minden idők legnépesebb magyar csapata lesz jelen a viadalon. Váci szempontból a legörömtelibb hír, hogy a 25 éves Fekete Fédra szabadkártyával versenyezhet a VB-n!

Mint beszámoltunk róla, a Váci Reménység nevelése, Fekete Fédra egyéni csúcsbeállítással országos bajnok lett júliusban női magasugrásban. Akkor még nem tudhattuk, hogy Fédra indulhat-e az augusztus végi, Budapesten megrendezésre kerülő Atlétikai Világbajnokságon, de mostanra eldőlt, hogy a kiváló versenyző ott lehet a VB-n!

– Ma végleges keretet hirdettek az augusztus végi, budapesti Atlétikai Világbajnokságra, melynek szabadkártyával tagja lett Fédra is – mondta lapunknak a boldog édesapa, a váci sporttudósító, Fekete György. – Természetesen nagyon boldogok vagyunk, hiszen ilyen csak egyszer adódik az életében, hogy hazai közönség előtt versenyezhet világbajnokságon. Fédra végül szabadkártyával indul és versenyszáma, a magasugrás selejtezője augusztus 25-én, pénteken 10 órakor lesz. Ha sikerül döntőbe jutnia, akkor augusztus 27-én, vasárnap este is láthatjuk őt.”

További pozitív hír, hogy Fekete Fédra mellett még egy váci születésű versenyző szerepelhet a VB-n, mégpedig Moravcsik Angéla, aki az MTK Budapest versenyzőjeként gerelyhajításban indul. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments