A Vácott is nevelkedő ifjabb Szalai Attila izgatottan várja a német Bundesliga rajtját – EXKLUZÍV!

Mint már egy ideje köztudott, a Vácott is nevelkedő ifjabb Szalai Attila a török Fenerbahce együttesétől a német Bundesliga I-ben szereplő Hoffenheimhez szerződött. A Váci Naplónak sikerült megszólaltatnia válogatott futballistánkat, és emellett édesapja, a Vác 1994-es bajnokcsapatának tagja, a Vác VLSE korábbi edzője, idősebb Szalai Attila is elmondta véleményét fia remek átigazolásáról!

„Izgatottan várom a Bundesliga rajtját, örülök, hogy a csodálatos Fenerbahce-időszak után sikerült a német Bundesligába igazolnom – ecsetelte a Váci Naplónak ifjabb Szalai Attila. – Gyermekként szép éveket töltöttem el Vácon, édesapám is a klubnál dolgozott. Mindig is az volt a célom, hogy lépésről lépésre építsem fel a karrieremet és nagy boldogsággal tölt el, hogy az álmaimat élhetem!”

A német Hoffenheim nyilvánvalóan más közeget jelent Attila számára, de az biztos, hogy a német Bundesliga erősebb bajnokság lesz a török élvonalnál (utóbbi sem volt gyenge persze!).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy évtizedes a váci kézilabdasport ifi bajnoki sikere

„Nagyon pozitívak az első benyomásaim, remek klubhoz kerültem – folytatta a Szancso becenévre hallgató játékos. – Rendkívül magas szinten zajlik a felkészülés, professzionális körülmények között. Jó csapatunk van, de még sok munka áll előttünk. Néhány nappal ezelőtt már bemutatkozhattam, remek érzés volt a pályán lenni! Sikerrel vettük a Német Kupában az első akadályt, következő célunk otthon tartani a három pontot a szombati Bundesliga-rajton!”

A boldog és büszke édesapa, idősebb Szalai Attila a Váci Naplónak kifejtette, hogy a német Bundesligában kell tovább fejlődnie fiának és ebből a magyar válogatott is profitálhat.

„A Bundesligát nem kell különösebben bemutatni senkinek, mindig is ez volt a cél Attila számára – fejtegette idősebb Szalai Attila. – Itt kell tovább bizonyítania, erősödnie, fejlődnie és akkor még jobb lesz! Természetesen a válogatottnak is jót tesz ez az átigazolás, hiszen ez egy erősebb bajnokság. Simán benne van, hogy a későbbiekben még nagyobb csapatban bizonyíthat majd. Minden szülő boldog, ha azt látja, hogy a gyermeke sikereket ér el, főleg úgy, hogy elég sok szerepem van abban, hogy Attila ennyit fejlődött. A családdal együtt külön edzésekkel, illetve tapasztalataimmal segítettem őt. Egyik nevelőegyesülete, a Vác VLSE most már nem először kap pénzt majd az átigazolása után, ez több tízmillió forintra is rúghat, attól függően, mennyit játszik – viszont most első körben 12 millió forintot kap majd az egyesület.” (Fotók: Hoffenheim) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments