Bűnmegelőzési program a váci strandon

A bűnmegelőzési program keretében tegnap 12 és 14 óra között a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság két munkatársa települt ki a váci strandra.

A rendőrség bűnmegelőzéssel foglalkozó munkatársai sok hasznos tanácsot adtak az őket felkereső fiatalok részére. Az érdeklődők számára több érdekes programmal készültek a kapitányság kollégái, speciális szemüvegekkel kipróbálható, hogyan változik a térérzetünk és látásunk drogos, illetve alkoholos befolyásoltság alatt. Teljes kezes ujjlenyomat készítésére is volt lehetőség a rendőrség eszközeivel, az elkészült nyomat természetesen nem kerül be a nyilvántartásba, de megtartható!

A bemutatók és a beszélgetések során megtudtuk, hogy a Pest Vármegyei Rendőrkapitányság jelenleg toborzást folytat Iskolaőr pozíciókba már 18. éves kortól. A munkavégzés helyszínei a városi iskolák, óvodák, a feladatok pedig egyaránt tartalmaznak bűnmegelőzési és közlekedésbiztonsági feladatokat.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Keresik a sértetteket - Meglettek a sződligeti vasútállomáson parkolt kerékpárokról ellopott lámpák

Váci Sport Nonprofit Kft. Facebook oldalán olvasható fenti beszámolóból az is kiderül, hogy a társaság számos hasonló programot szervezett és tervez a jövőben is  a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitánysággal és a Magyar Vöröskereszttel, illetve szervezett táborai alatt a váci tűzoltósággal karöltve. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments