Emberhátrányban játszva nyertünk Veresegyházon

A Pest megyei I. osztályú bajnokság 2. fordulójában felnőtt csapatunk Geschitz bombagóljával 1–0-ra győzött Veresegyházon!

Veresegyház VSK–Vác VLSE 0–1 (0–0)

Veresegyház, 150 néző. Vezette: Berkes I. (Balogh I Z., Gindl Sz.)

Veresegyház: Ivicevic – Érsek, Seres (Gálos, a szünetben), Kuklis, Wiedermann (Bozai, 81.), Vén B., Kacsó (Szunács, 64., Ondrik 82.), Csipkés, Ódé (Egressy, 57.), Nagy Z., Fenyvesi. Vezetőedző: Takács László

Vác: Bajkán Balázs – Hugyecz Máté, Marosi László, Pap Botond, Szabó Bence – Rusvay Balázs, Török Noel (Ceglédi Krisztofer, a szünetben), Hegedűs Csaba, Büki Dániel (Bottó Bence, 57.), Geschitz Áron (Varga Bence, 81.) – Kakuk Erik (Huber Tamás 67.).

Gólszerző. Geschitz Áron (77.)

Kiállítva: Hugyecz Máté (53.)

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy évtizedes a váci kézilabdasport ifi bajnoki sikere

A nagy melegben játszott találkozón a veresieknél több váci nevelésű játékos lépett pályára, többek mellett a nyáron egyesületünktől igazolt Nagy Zoltán és Vén Botond. Az első félidőben többet támadtak a hazaiak, míg a mieink szervezett védekezésből próbálkoztak kontrákat vezetni. A szünet után gyorsan meg is fogyatkozott együttesünk, az 53. percben Hugyecz Máté mehetett zuhanyozni. Ezután tizenegyest kaptak a veresiek, de a gyenge lövést kapusunk, Bajkán Balázs hárította! Ez erőt adott csapatunknak, hogy a 77. percben Geschitz Áron távolról hatalmas lövéssel a vezetést is megszerezte és mivel a hátralévő időt taktikus játékkal kihúzta csapatunk, nagyszerű győzelmet arattunk!

Összességében kellemes meglepetésre sikerült megszereznünk az első bajnoki pontokat, a most is tapasztalt fegyelmezett, lelkes játék mindenképpen biztató a folytatásra nézve! A hétvégén sem vár könnyű feladat a mieinkre, augusztus 27-én, vasárnap délután 5 órakor a Vecsés érkezik hozzánk, a városi stadionba.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Laller Racing: Győzelmet győzelemre halmoz Torma Luca

Kovács Péter értékelése

„A tavaszi veresi mérkőzésünket másoltuk le. Kiállítás, kivédett 11-es és bombagól. Minden körülménnyel megküzdve, igazi csapatmunkával, maximálisan megérdemelt győzelem! Fantasztikusak voltak a srácok! Ahogy a végén is üvöltöttem, a pénz nem minden…” (vac-vlse.hu/vac.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments