Harmadik Dunacsúszás Nagymarostól Verőcéig!

Gyere és csússz velünk a Dunán! – ezzel a szlogennel hívják a szervezők a hétvégi harmadik Dunacsúszásra az érdeklődőket.

A hét végén, augusztus 5-én, szombaton 14 órától rendezik meg a harmadik Dunacsúszást Nagymarostól Verőcéig. Ezen a napon lehet használni felfújható gumikacsát, unikornist, gumibelsőt, vagy bármilyen olyan eszközt, amivel lecsoroghatnak a Dunán a verőcei strandig.

Az ereszkedést megszakítják egy homokszigeten felállított frissítő állomással, hogy aztán folytathassák az utat. Az esemény végeztével minden résztvevőt fergeteges tészta partival várnak a verőcei strandon, hogy az elúsztatott kalóriákat visszapótolhassák.

Információk a rendezvényről

A rendezvényen mentőmellény használata kötelező. Ha valaki nem rendelkezik mentőmellénnyel, kérik jelezze az online regisztrációnál és ingyenesen biztosítják számára.

A rendezvény rajtközpontja Nagymaroson a strandon található, de a városon belül korlátozottan állnak rendelkezésre parkolóhelyek. Ezért kérik, hogy Nagymaros előtt a sportpályán való parkolást, ahonnan bérelt busszal szállítanak mindenkit a rajt területre. A csúszás után a busz Verőce és a parkoló (Nagymaros sportpálya) között szállít utasokat.

Érdemes előbb jönni, mert a regisztráció és az eszköz felfújása is időt vesz igénybe. A strand területén található halas, fagyis és lehet napozni is a rajt időpontig.

Idén is lesznek kompresszorok és pumpák is, de több száz felfújható eszköz is, amihez idő és kapacitás kell. Ezért kérik, aki tud hozzon pumpát!

A regisztrációs pultnál le lehet adni a csomagokat, amelyeket átszállítanak Verőcére a célterületre. A csomagmegőrzés és -szállítás nem értékmegőrzés, kérik ezt vegyék figyelembe a csomagok leadásánál.

Rajt: Augusztus 5. Szombat Nagymaros 14:00 – Nevezési díj: 8900 Ft/fő – Helyszíni nevezésre nincs lehetőség. Gyermekeknek a nevezés 100 cm-es magasságtól lehetséges. (Forrás és fotó: dunacsuszas.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments