Több váci sportoló is tagja a dániai VB-n résztvevő keretnek

Augusztus 31. és szeptember 3. között rendezik meg a maratoni kajak-kenu világbajnokságot. A dániai Vejen az ifjúsági, U23 és felnőtt korosztály legjobbjainak szoríthatunk a négy napos eseményen. 

Valamennyi korosztályt figyelembe véve 35 magyar versenyző indul a holnaptól vasárnapig tartó maratoni kajak-kenu világbajnokságon a dániai Vejen Koldingban – adta hírül az MTI. Kiemelték: a felnőttek mellett az ifjúsági és az U23-as korosztály megméretéseire is sor kerül, a vb-re utazó keret pedig a nemrég lezajlott válogatót követően állt össze, amelyben több váci vagy váci kötődésű sportoló is szerepel.

Noé Bálint, a Budapesti Honvéd Sportegyesület színeiben versenyez. A küldöttség tagja a Váci Kajak Kenu SE két versenyzője, Sellyei Csanád és Kékesi Árpád, valamint a Váci Karakán Kajak-Kenu Sportegyesület növendéke, Hegedűs Karolina Dóra is, akik így szintén Magyarországot képviselhetik majd Dániában. A Váci Kajak Kenu SE versenyzőit edzőjük, László Csaba is elkíséri. (Fotó: Váci Kajak Kenu SE Facebook) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments