Váci anyakönyvi hírek – születtek, házasodtak, elhunytak – 2023 augusztus 25.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Szabó Róbert Péter és Vig Diána gyermeke: Teodor (Vác), Gutyán Gergely és Kovács Linda gyermeke: Vilmos, Urbán Szabolcs és Fall Viktória gyermeke: Bíborka, Imre Zoltán és Vincze Alexandra gyermeke: Alexandra, Blaubacher Gergő és Adamecz Ildikó gyermeke: Zsombor, Kopcsay Zoltán és Halász Laura Kornélia gyermeke: Vince, Kmety Ferenc és Bálint Mária Gina gyermeke: Vivien Hanna, Kovács Gergely és Gáspár Dóra gyermeke: Marcell, Jagicza Ádám és Surányi Gréta gyermeke: Kincső (Vác)

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. június 14.

Vácon kötöttek házasságot: Kovács Péter és Gazdácska Judit (Vác), Szepesi Patrik Gellért és Ruzsik Réka (Vác)

Vácon hunytak el: 30 halálesetet anyakönyveztek, 11 váci lakos

A kegyeleti jogok figyelembevételével csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments