A Dallas Bobbyjával forgat gombfoci őrültekről szóló filmet Scherer Péter Vácon

„Te mire költenél 100 millió forintot? Nyaralóra, utazásra, hiteltörlesztésre? Esetleg…gombfocira?” – ilyen kínzó kérdéseket feszeget Vékes Csaba Lepattanó című romantikus vígjátéka, amiben a Dallas Bobbyja, Partrick Duffy mecénást, Scherer Péter pedig egy fanatikus gombfoci versenyzőt játszik, derül ki a filmet beharangozó közleményből. A tévéfilm, ami a Blue Duck Arts gyártásában készül, eddig összesen 340,6 millió forint állami támogatást kapott a Nemzeti Filmintézet oldalán megjelent adatok alapján.

A beharangozó közlemény szerint a forgatás szeptember elején kezdődött Vácon, a főszereplők között lesz Derzsi Dezső (a sepsiszentgyörgyi színház színművésze), Waskovics Andrea (Nagykarácsony, Eltörölni Frankot, Aranyélet), Katona László (Berni követ, Bibliothéque Pascal, Drága örökösök), Fekete Zsolt (Aranyélet, Valan – Az angyalok völgye), és szerepel majd benne Mucsi Zoltán, Elek Ferenc és Gáspár Sándor is.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vers - kép - vers a Lyra-ban

A sztori lényegében az, hogy egy gombfoci megszállott Európa-bajnokságra készül a csapatával, de a selejtező hajrájában pénzügyi okokból kizárják őket, majd egy milliárdos – őt játssza majd a Dallas Bobbyja – tévedésből 100 millió forintot utal a számlájukra. (Forrás: telex.hu – Barnóczki Brigitta – Címfotó: Scherer Péter és Patrick Duffy a Lepattanó forgatásán – Fotó: Gordon_Eszter) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments