Elindult a Mikulásfutás nevezés a honlapon!

Bár még nagyban tombol az „indián nyár, avagy a vénasszonyok nyara” és nem gondolunk a decemberre, ám a Mikulásfutás szervezői már ezt a téli eseményt tervezik, mint ahogy ez Bíró György alábbi írásából is kiderül.

Igen, mi komolyan gondoljuk, 2023 december 3-án vasárnap Mikulásfutás. Jobb, ha készültök, mert a karácsonyi forgatagban nem illik beégni akkor, amikor mindenki a város főterén nézelődik, beszélget, vagy kortyolgatja a forralt bort.

Talán most a harminc fokos indián nyárban kell megfogadni, hogy felkészülök és lefutom a Mikulásfutás valamelyik távját. A versenyig még van három hónap, ami pont elég ahhoz, hogy felkészülj a megmérettetésre, hogy bajnok lehess.

Ha már úgy is elhatároztad, ideje nevezned, mert ezt most úszod meg a legolcsóbban amikor még az alap nevezési díjakat kell fizetni, ami az idő haladtával egyre drágább lesz.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A Váci Dunakanyar Színház májusi előadásai

Menj fel a www.futavac.hu honlapra, válaszd ki a neked legmegfelelőbb távot és nevezz (vagy nevezzetek együtt barátaiddal egy váltóra). Most is lehet választani a 2,5, az 5 és a 10 kilométeres és a félmaratoni távok között. A legkisebbeknek készülünk ovisfutással, hogy minél előbb megérezzék a futás örömét.

Épp ideje, hogy bevállalj valami olyasmit, amit nem teljesíthet az ember minden unalmas munkanapon, hanem csak akkor, ha eljön hozzánk a jó öreg nagyszakállú, hogy együtt számoljunk vissza a rajtkapuban. Én ott leszek! A Mikulásfutás fő támogatója Vác Város Önkormányzata ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments