Fórum a hulladékgazdálkodás váci problémáiról szeptember 13-án

A július elsején életbe lépett központosított hulladékgazdálkodás negatív következménye volt a hazánk városaiban – így Vácon is – a gyakorlati megvalósítás során keletkezett gondok sora.

A feladatot megkapott, de a végrehajtás során szerződésére hivatkozva a hulladékkezelést a vártnál szűkebben értelmező cég munkája miatt megnőtt az önkormányzatra háruló feladat. A gyűjtőedényzet mellé lerakott, de már el nem szállított lomok kezelése az anyagi feltételek hiányából fakadó olyan gondok elé állította a városüzemeltetést, amely megszüntetése nem volt zökkenőmentes.

A lakosság által jogosan reklamált helyzet megnyugtató rendezése érdekében, a lehetőségek feltárása és átbeszélése céljából szakmai és lakossági fórumot szervez az önkormányzat és a váci hulladékgazdálkodást közvetlenül végző cég.

A városháza dísztermében szeptember 13-án 17 órától kezdődő fórumon az aktuális helyzetet Matkovich Ilona polgármester és Feigli Ferenc, a Váci Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezetője ismerteti, illetve válaszol a feltett kérdésekre. (Forrás: Vác Város Önkormányzata Facebook) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments