Ismét vereséget szenvedett hazai pályán felnőtt csapatunk

A Pest megyei I. osztályú bajnokság 7. fordulójában a Vác VLSE 2–1-re kikapott a Nagykátától.

Vác VLSE–Nagykáta SE-Ulviczky 1–2 (1–1)

Vác, 100 néző. Vezette: Tusa Z. (Szabados T., Székely B. J.)

Vác: Bajkán Balázs – Hugyecz Máté (Büki Dániel, 70.), Hegedűs Csaba, Sós Roland, Szabó Bence – Rusvay Balázs, Török Noel, Ceglédi Krisztofer, Geschitz Áron (Magos Máté, 81.) – Kakuk Erik (Varga Bence, a szünetben), Huber Tamás (Bottó Bence, 89.). Vezetőedző: Kovács Péter

Nagykáta: Szabó G. – Kosztolányi B., Papp P., Dancsa M., Pesti Sz. (Mányi Zs., 80. p.) – Mányi B. (Lovasi B., 89.), Hajdu B., Domonyi R., Borics L. (Nagy B., 74.). – Szalkai P. (Dósa Á., 90. p.), Mányi D.. Vezetőedző: Tóth Imre

Gólszerző: Sós R. (13.), illetve Hajdu B. (3.), Mányi D. (49.)

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy évtizedes a váci kézilabdasport ifi bajnoki sikere

Sárga lap: Kakuk E. (42.), Török N. (67.), Hegedűs Cs. (86.), illetve Mányi (26.), Dancsa M. (29.)

Kovács Péter értékelése

„Az első félidőben rengeteg lehetőség, ziccer adódott mindkét kapu előtt, elég jó iramú volt a találkozó. Akár 5–5 is lehetett volna a félidei eredmény, de a mi kapunk előtt Bajkánnak voltak bravúrjai, míg a másik oldalon sajnos a nagy lehetőségeinkből még a kaput sem találtuk el sokszor. A szünet után már jobban figyelt mindkét csapat a védekezésére, ennek ellenére egy kihagyott lehetőségből indulva a Nagykáta szerzett ismét vezetést. Mindent megtettünk a pontszerzés reményében, de ez ma sem jött össze. Nagyon fájó, hogy hazai közönségünk előtt szenvedünk sorozatosan vereségeket, pedig itthon illene a bennmaradáshoz szükséges pontok zömét összegyűjteni. Tudjuk, látjuk hol a helyünk a csoportban, de a sikerhez mindenkinek bele kell tenni a munkáját a közösbe.”

Tóth Imre, Nagykáta vezetőedzője

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Laller Racing: Győzelmet győzelemre halmoz Torma Luca

„Szezonbeli legjobb játékunkkal értékes három pontot szereztünk egy kellemetlen játékstílust képviselő csapat otthonában!”

Csapatunk így sajnos a negyedik hazai bajnokiját is elveszítette a szezonban, így 4 ponttal a tabella 14. helyén állunk. Folytatás és javítási lehetőség szeptember 30-án, szombaton, 15 órától a Felsőpakony vendégeként! (Forrás és fotó: vac.vlse Facebook)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments