Javaslatokat várnak a „Vác Város Sportjáért” kitüntető címre

Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete a városban tartósan végzett kiemelkedő sporttevékenység elismerésére „Vác Város Sportjáért” kitüntető címet alapított.

Vác Város Sportjáért” kitüntető cím

A kitüntetés olyan személyeknek, csapatoknak adományozható, akik az utánpótlás nevelésben, a sportolók versenyre történő felkészítésében, a sportolás megszerettetésében kiemelkedő és példamutató munkát végeznek, illetve Vácon élő és váci sportegyesületben sportolók részére, közoktatási intézményben tevékenykedő edzőknek és sportszakembereknek.

Vác Város Sportjáért kitüntetés azon személyeknek, csapatoknak adományozható:

akik Vác városában a testnevelés és sport területén kiváló munkájukkal kimagasló eredményeket értek el.

a város jó hírnevét emelő országos, európai, világ- és olimpiai versenyeken I-III helyezést elért sportolók és felkészítésükben közreműködő sportszakemberek elismeréséért.

akik a városban a testnevelés és a sport érdekében a testnevelés és sport népszerűsítésével, a lakosság fizikai és erkölcsi állapotának fejlesztéséért, az ifjúság testedzésének és a diáksportnak az eredményességéért, fejlesztéséért hosszú időn keresztül eredményes tevékenységet végeztek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Döntések a városi kitüntetésekről

akik a testneveléssel és a sporttal foglalkozó társadalmi szervezetekben, egyesületekben hosszú időn át példamutatóan eredményes és kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.

Vác Város Sportjáért kitüntetés adományozását írott formában – 19. § (2) pontjában felsoroltak figyelembevételével Vác város polgára kezdeményezheti.

A kitüntetés adományozója Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete.

A kitüntetés részeként díszoklevél díszmappában és bronz plakett díszdobozban kerül átadásra.

A javaslatokat minden év október 30-ig lehet benyújtani az Emberi Kapcsolatok Bizottsága elnökének címezve. 

Személyesen: a javaslatok a polgármesteri titkárság 108-as irodájában adhatók le a 2600 Vác, Március 15. tér. 11. szám alatt.

E-mail-es formátumban pedig: szerveztitkar@varoshaza.vac.hu címre küldhetők be.

A kitüntető címet decemberben adja át a polgármester – olvasható Vác város polgármesterének felhívásában. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments