Kajak-kenu – Érmekkel térhetnek haza a maratoni kajak-kenu világbajnokságról

Három, váci egyesületben versenyző fiatal kajak-kenu tehetségünk összesen hat versenyszámban állt rajthoz és három érmet gyűjtött be a hétvégén Dániában megrendezett maratoni kajak-kenu világbajnokságról.

A felnőtt, junior és ifjúsági korosztályokban megrendezett versenyen eredményesen szerepeltek a magyar sportolók, melyhez a váciak is hozzájárultak.

A Váci Kajak Kenu SE tehetsége, Kékesi Árpád (képünkön) az újbudai Zemen Dániellel párban a junior kajak kettesek viadalán az argentin győztes mögött másodikként célba érve ezüstérmet szerzett. A váci fiú ebben a korosztályban a kajak egyeseknél alig három másodperccel maradt le az első két helyezettől és nyert bronzérmet.

Szintén bronzzal gazdagodott a junior nők kenu egyesek versenyében Hegedűs Karolina. A Váci Karakán SE sportolója ezenkívül a kenu egyes felnőtteknél mindkét távon rajthoz állt és egy-egy 7.és 8. helyezést ért el.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Laller Racing: Győzelmet győzelemre halmoz Torma Luca

A felnőttek kajak egyes versenyszámában a Váci Kajak Kenu SE sportolója, Sellyei Csanád a mamutmezőnyben a 12. helyen ért célba.

Gratulálunk a váciaknak a szép eredményekhez! (Forrás és fotó: vac.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments