Naszály túra a mobilitási héten, szeptember 17-én – Előzetes jelentkezés szükséges

A tavalyi program sikere alapján ismét szervezünk túrát az Európai Mobilitási Hét alkalmából, melynek célja, hogy minél többen szálljanak ki a volán mögül, és induljanak el a természetbe, vagy közlekedjenek a városban, de gyalog, bringával, vagy tömegközlekedéssel.

Ennek a célnak az eléréséhez pont jó egy túra a városhoz közeli hegyre, amire nem lehet még szerencsére feljutni kocsival, ezért sokan már le is tettek róla, hogy egyszer feljussanak a csúcsára.

A túra, amit ingyenesre szervezünk 2023 szeptember 17-én vasárnap 9 órakor indul a váci buszpályaudvarról, külön busszal, ami a túrázókat a Kosdi buszmegállóig viszi ki. Innen indul a túra, aminek idén a vezetői Lippai Bea és Nagy Attila túravezetők lesznek.

Az útvonal a következő:

Kosd buszmegálló, kosdi pihenő, Bányász-emlékmű, (Násznép–barlang), Naszály-csúcs, Vaditató-tó, Látó-hegy, gombási pihenő, közösségi kőkereszt, Vác Deákvár.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A Váci Dunakanyar Színház májusi előadásai

Érkezés: Deákvárra gyalog 17 órára

Táv: 17 km

A túra teljesen ingyenes, de a részvétel feltétele, hogy elektronikus levélben jelentkezni kell, hogy tervezni tudjuk a részvételt.

Aki nem jelentkezik, annak nem tudjuk biztosítani a külön buszt a hamuba sült pogácsát és a kakaót.

Jelentkezni a nevezes@futavac.hu,  e-mail címen lehetséges.

Várjuk a jelentkezők leveleit!

A program fő támogatója Vác Város Önkormányzata

A programot támogatja a Naszálytej Zrt. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments