Szent Ferenc Szegényei Alapítvány: Élményekkel feltöltődve kezdődhet a tanév

Élményekben gazdag nyarat zárt a Szent Ferenc Szegényei Alapítvány, amely adományozóinak köszönhetően táborokat, kirándulásokat szervezett az elmúlt hetekben ságújfalui és szalmatercsi gyerekek részére, miközben a jelenlétpontokon is folyamatosak voltak a nyári foglalkozások.

Közel negyvenen vettek részt napközis táborban. Kirándulásokban, játékos foglalkozásokban is bővelkedett a nyár kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt. Például ellátogattak Hollókőre, angol foglalkozásaikon Tanzániából érkezett önkéntes is segített játszva nyelvet tanulni. Sokaknak jelentett felejthetetlen élményt a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, valamint a Fővárosi Nagycirkuszba szervezett út. Büszkék a kukta klubra is, amelyben nyáron is újabb ételek elkészítését tanulhatták meg a gyerekek.

A hetet szentmise zárta, melyet Beer Miklós nyugalmazott püspök, az alapítvány elnöke mutatott be.

Fejlesztő foglalkozásaikra ősztől újabb szakképzett kolléga érkezik, köszönik az iskolatáska-adományokat, és örülnek annak, hogy újabb tetőjavításban működhettek közre, ahogy az egyes családok adósságkezelésének rendezésében is hatékonyan tudnak segíteni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Muzsika a Kertben

„Köszönjük azok segítségét, akik rendszeres vagy egyedi utalással biztosítják munkánk fedezetét. Támogatást az alábbi számlaszámra történő befizetéssel tudnakk fogadni: OTP Bank 11742094-26993856 (Kedvezményezett: Szent Ferenc Szegényei Alapítvány)” – olvasható a fényképes beszámolóban a Szent Ferenc Szegényei Alapítvány honlapján. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments