Szent Ferenc Szegényei Alapítvány: Élményekkel feltöltődve kezdődhet a tanév

Élményekben gazdag nyarat zárt a Szent Ferenc Szegényei Alapítvány, amely adományozóinak köszönhetően táborokat, kirándulásokat szervezett az elmúlt hetekben ságújfalui és szalmatercsi gyerekek részére, miközben a jelenlétpontokon is folyamatosak voltak a nyári foglalkozások.

Közel negyvenen vettek részt napközis táborban. Kirándulásokban, játékos foglalkozásokban is bővelkedett a nyár kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt. Például ellátogattak Hollókőre, angol foglalkozásaikon Tanzániából érkezett önkéntes is segített játszva nyelvet tanulni. Sokaknak jelentett felejthetetlen élményt a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, valamint a Fővárosi Nagycirkuszba szervezett út. Büszkék a kukta klubra is, amelyben nyáron is újabb ételek elkészítését tanulhatták meg a gyerekek.

A hetet szentmise zárta, melyet Beer Miklós nyugalmazott püspök, az alapítvány elnöke mutatott be.

Fejlesztő foglalkozásaikra ősztől újabb szakképzett kolléga érkezik, köszönik az iskolatáska-adományokat, és örülnek annak, hogy újabb tetőjavításban működhettek közre, ahogy az egyes családok adósságkezelésének rendezésében is hatékonyan tudnak segíteni.

„Köszönjük azok segítségét, akik rendszeres vagy egyedi utalással biztosítják munkánk fedezetét. Támogatást az alábbi számlaszámra történő befizetéssel tudnakk fogadni: OTP Bank 11742094-26993856 (Kedvezményezett: Szent Ferenc Szegényei Alapítvány)” – olvasható a fényképes beszámolóban a Szent Ferenc Szegényei Alapítvány honlapján. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments