Váci anyakönyvi hírek – születtek, házasodtak, elhunytak – 2023 szeptember 1.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Molnár Nimród Huba és Bende Polett gyermeke: Edekon (Vác), Molnár-Czalbert Dávid és Klucsik Dóra gyermeke: Dénes, Trhaj Gábor és Kiss Viktória gyermeke: Fruzsina, Simon Dávid és Szigeti Zsófia gyermeke: Fanni, Somorjai Gergely és Schmidt Eszter gyermeke: Gergő, Varga Ákos és Rigó Annamária gyermeke: Alexandra, Csapó Vivien gyermeke: Natasa Zselyke, Mohr Mercédesz gyermeke: Bence Levente, Kovács Angelika Fernanda gyermeke: Mira, Simon Mihály és Kollár Andrea gyermeke: Adél, Szalóki Alex Márk és Balog Boglárka Eszter gyermeke: Melani, Kreics Péter és Csarkó Zita gyermeke: Domonkos, Plankó Zoltán és Margai Melinda gyermeke: Milla, Eszterhai János és Tóth Anita gyermek: Anna

Vácon kötöttek házasságot: Iván Attila és dr. Fodor Ildikó (Vác), Turcsik Gábor és Leitner Nikoletta (Vác)

Vácon hunytak el: 27 halálesetet anyakönyveztek, 3 váci lakos

A kegyeleti jogok figyelembevételével csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments