Váci anyakönyvi hírek – születtek, házasodtak, elhunytak – 2023 szeptember 22.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Heinczinger Zorán és Kovács Noémi gyermeke: Zorka, Jóni Patrik és Biró Beatrix gyermeke: Bella Melissza, Falusi Gergely és Mayer Georgina Erzsébet gyermeke: Adél Noémi, Kakasi Szabolcs József és Badacsonyi Enikő gyermeke: Zita, Bari Richárd László és Molnár Klaudia Tünde gyermeke: Linda Rebeka, Szádeczki János és Kászoni Hajnalka gyermeke: Léna, Mogyorósi Martin és Horváth Anna gyermeke: Mara Málna, Kolarovszky Ferenc József és Vastagh Adrienn gyermeke: Hedvig, Árvay Ádám és Ladányi Mariann gyermeke: Benedek, Kovács Attila és Kürtössy Ildikó gyermeke: Dávid (Vác), Polgár László és Bűdi Vivien Éva gyermeke: László Dezső, Zolnay András Antal és Kovács Ágnes Kata gyermeke: Fanni (Vác)

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 26.

Vácon kötöttek házasságot: Dobrocsi Krisztián és Pálok Adrienn (Vác), Stift László és Dilong Sára Szilvia (Vác), Felföldi András és Paróczi Petra (Vác), Fehér Zoltán és Erőss Lilla Katalin (Vác), Bona Olivér és Sipos Hajnalka (Vác)

Vácon hunytak el: 23 halálesetet anyakönyveztek, 3 váci lakos

A kegyeleti jogok figyelembevételével csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments