Váci anyakönyvi hírek – születtek, házasodtak, elhunytak – 2023 szeptember 29.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Nagy István és Szántó Edina gyermeke: Emma, Németh Ákos és Bene Andrea gyermeke: Ábel (Vác), Sándor Tamás és Kovács Petra gyermeke: Tamás, Bach Benjámin és Burai Bernadett gyermeke: Miron, Vizler Balázs és Csucsi Alíz gyermeke: Vince, Sárközi Viktor és Marsovszki Zsuzsanna gyermeke: Elena Zsuzsanna, Brezovich István és Tóth Gabriella gyermeke: Tihamér, Oláh Rajmund László és Ruzsin Lilla gyermeke: Szofia, Rózsa Dávid és Ludas Veronika Nikolett gyermeke: Dorián, Mogyorósi Gábor György és Blaskó Barbara gyermeke: Marcell

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 26.

Vácon kötöttek házasságot: Jánvári Sándor és Galambos Katalin Irén (Vác), Katona Dávid és Sztehlo Adrienn (Vác), Németh Balázs és Oszlánszki Rita, Oroszlán Tamás József és Kovács Anna, Sebestyén Márton és Pölhe Eszter Réka (Vác), Tiszavölgyi Péter és Által Odett (Vác), Kozmanovics Tamás és Jurácz Éva, Kőrös Krisztián és Bognár Tünde (Vác), Vámos Miklós András és Bollók Viktória (Vác)

Vácon hunytak el: 36 halálesetet anyakönyveztek, 14 váci lakos

A kegyeleti jogok figyelembevételével csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments