Remek eredményeket értek el a versenyzők

A Müller Ferdinánd Edzői Program (MFEP) keretein belül október 11-én került sor az őszi fizikai felmérésre a Váci Birkózás csapatánál, ahol mintegy 30 diák és serdülő, valamint előzetesen 20 ovis és kisiskolás versenyző fizikai, erő- és állóképességének felmérése történt meg.

A felmérést Péteri László, a Magyar Birkózók Szövetségének elnökségi tagja, a MFEP vezetője és koordinátora végezte el.

A versenyzők remek eredményeket produkálva teljesítették az előírt gyakorlatokat, amelynek fontosságát mi sem bizonyítja jobban, hogy a Birkózók Szövetségének tudományos részlege kezeli az adatokat, amelyek összegzéséből értékelik, valamint segítik a jövőbeni munkát.

Az eseményen jelen volt Vác Város Önkormányzat képviseletében Kiss Zsolt alpolgármester, valamint Molnár Nándor képviselő is. Mrena Gábor edző megköszönte nekik, hogy elfogadták a meghívásukat és a sportolóikhoz intézett biztató szavakat, valamint a csapat támogatását.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy évtizedes a váci kézilabdasport ifi bajnoki sikere

A felmérést követően a szülői közösség egy állófogadással lepte meg a versenyzőket, melynek során jóízű beszélgetések mellett zárult a nap – olvashatjuk a Váci Birkózás Facebook oldalán. (Fotók: Váci Birkózás Facebook)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments