Rendőrök segítettek az út mentén fekvő idős asszonynak

A lapátok alig bírták az égi áldást törölni a szolgálati gépkocsi szélvédőjéről, miközben a verőcei rendőrök járőröztek az éjszakában, amikor fényszórók egy földön fekvő ember kontúrjait világították meg. Lassítottak, majd megálltak.

Az autóból kiszállva aztán tisztán látták, hogy egy asszony átázott ruhában fekszik az út mentén – olvashatjuk a Pest Vármegyei Rendőr-Főkapitányság hétvégi beszámolójában. A rendőrök felvették és fedett helyre vitték az asszonyt, leültették, betakargatták és mentőt hívtak.

Míg várakoztak, megtudták, hogy az idős asszony órák óta fekhetett már a szabadban, miközben szakadt az eső. Nem tudta megmondani, mióta és hogyan is került oda, valószínűleg megcsúszott, elesett és nem tudott felállni. Senki sem járt a környéken aki segíthetett volna rajta, ám szerencséjére a rendőrök észrevették és mindaddig vigyáztak rá, amíg a mentő kórházba nem vitte.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Keresik a sértetteket - Meglettek a sződligeti vasútállomáson parkolt kerékpárokról ellopott lámpák

Az egyedül, rokonok, látogatók nélkül élő asszony hálával fotózkodott a rendőrkapitányság őrmesterével. (Forrás és fotó: Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments