A férfi halat bontott a padon a váci vasútállomáson – Ökölcsapás volt a válasz a figyelmeztetésre

Különös eset történt a napokban a váci vasútállomáson. A vonatra várakozó fiatalok a közelből áradó furcsa szagra figyeltek fel. Körülnéztek, s azt látták, hogy az utasoknak pihenésre szánt padon egy idős férfi halat trancsíroz.

Az esetről az alábbi részletes beszámolót olvashatjuk a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook oldalán-

„A verőfényes időben a váci vasútállomáson sütkérező fiatalok egy padon élvezték a vénasszonyok nyarát, dumáltak, nevetgéltek, miközben járatukra várakoztak. A közelből áramló furcsa szagok irányába tekintve azzal szembesültek, egy idős éppen trancsíroz egy jobb napokat látott halat az utasoknak szánt ülőalkalmatosságon. Egyikük úgy gondolta, jelzi, hogy a hely nem feltétlenül a legalkalmasabb az ilyen belezős, darabolós tevékenységhez.

Szó szót követett, mire a halfeldolgozással egy időre felhagyó nyugdíjas felállt és az egyik fiatalemberen ökölcsapással vett elégtételt. A kezében lévő, néhány másodperccel azelőtt még az élettelen pikkelyes vagdosására használt késsel a megtántorodott fiatal felé indult. Még akkor is markolta a bökőt, amikor a riasztásra kiszáguldó őrmester megérkezett. Termete, no meg határozott felszólítása és fellépése egy pillanat alatt elválasztotta a kést gazdájától.

„Beszólt, megütöttem” – hangzott a rövid magyarázat a 67 éves férfitől, akit előállítottak, garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.” (Forrás és fotók: Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments