A lába kélt traktort 20 kilométerrel arrébb találták meg

Lehet akármilyen az időjárás, semmi sem akadályozza Váci Rendőrkapitányság munkatársait abban, ha menni kell, amikor egy munkagép tűnik el, amely megélhetési eszköze lehet egy gazdának. Ha ellopták, mihamarabb elő kell keríteni tolvajostul. Így is lett – olvashatjuk a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook oldalán.

Egy rádi utcában parkoló, milliós traktornak kélt lába a közelmúltban, három nappal később 20 kilométerrel odébb sikerült nyomára bukkanni. A szakadó eső sem tudta lemosni az elégedettséget a tulajdonos arcáról, amikor újra megláthatta piros járgányát – írják.

„Akkor már néhány órája kollégáink vendégszeretetét élvezte az a 33 éves berkenyei férfi, akit a traktorlopás miatt elszámoltattunk. Nem bizonyult beszédesnek kihallgatásán, semmit nem mondott az MTZ kalandjairól és szokatlan helyváltoztatásáról” – emelik ki a beszámolóban.

Őrizetbe vették, az ügyészség nem látta indokoltnak letartóztatását, így szabadlábon védekezhet ebben és egy másik, szintén lopás miatt folyamatban lévő büntetőeljárásában. (Forrás és fotó: Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments