Egy perc alatt kialakult a végeredmény

Ismét egy olyan együttes volt a szombati bajnokin a mieink ellenfele, amely ellen a győzelem reményével léphetett pályára Kovács Péter vezetőedző legénysége: Vác VLSE – CSO-KI Sport 1-1 (0-0).

Tipikus tapogatózó játékkal telt el az első negyedóra. Majd fölénybe kerültek a vendégek, de szerencsére két szöglet utáni fejesüket is a felső léc hárította. Két ziccert is rontott az ellenfél: előbb mintegy 7 méterről lőtt az égbe játékosuk, majd a 47 éves Kenesei ismételte ezt meg pár méterrel távolabbról. A félidő utolsó negyedórájában kiegyenlítődött a játék, helyzet és gól nélkül.

Nem úgy rögtön a szünet után. A 48. percben egy vitatható kezezést fújt be büntetőnek a játékvezető, amivel a vendégek vezetést szereztek, 0-1. Szerencsére a középkezdés után jobb oldali akciónkat követő beadást saját kapujába sodort a csomádi védő, amivel újra döntetlen lett az állás, 1-1.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Laller Racing: Győzelmet győzelemre halmoz Torma Luca

A hátralévő, közel egy félidőnyi időben aztán többet birtokolta a labdát az ellenfél. Azonban elég szellős volt a védelme, a középpályát gyorsan átjátszó váciak a kontrákból több ígéretes akciót is vezethettek. Ám rendre becsúszott egy hiba, a lövések pedig elkerülték a kaput. Úgy tűnt, biztosan nem az 1-1 lesz a végeredmény, de mégis az lett. Amire tulajdonképpen nem lehet panaszunk, ám a támadásokkal megbízott játékosaink akár mindhárom pontot megszerezhették volna a csapatnak.

A bajnokság első köréből már csak olyan együttesek következnek a hátralévő fordulókban, melyek megelőzik a mieinket. Elsőként október 21-én szombaton délután kettőkor az Örkény vendége lesz a VVLSE. (Forrás és fotó: vac.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments