Kézilabdás hírcsokor

Bár az élvonalban a hétvégén esedékes női NB I 5. forduló (október 7. szombat 17.00 FTC – Praktiker-Vác) után kéthetes szünet következik, friss információk láttak napvilágot a váci csapatokról.

Az említett női élvonalbeli szünet a válogatott Euro-kupa meccsei miatt lesz. A magyar csapat játékoskeretébe ezúttal csak Kuczora Csengét hívta be Golovin Vladimir szövetségi kapitány. A Praktiker-Vác következő hazai bajnokiján (az Alba Fehérvár ellen október 21-én szombaton este hattól) már mintegy száz új ülőhely fogja várni a szurkolókat a váci sportcsarnokban.

A váci klub élvonalbeli együttesének játékoskeretében egyébként többen kettős játékengedéllyel az NB I/-ben szereplő szigetszentmiklósiakat erősíthetik. A program egybeesése miatt közülük egyelőre csak Kovács Anikó (képünkön) lépett pályára a másodosztályban is, aki a gárdonyiak ellen 41-29-re megnyert hazai bajnokin 12 lövéséből 11 gólt dobott.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy évtizedes a váci kézilabdasport ifi bajnoki sikere

Az NB II-ben jó bajnoki rajtot vett Váci FKA a hazai kupasorozaton is túljutott az első fordulón. Méghozzá mérkőzés nélkül, mivel a kisorsolt ellenfelük, a Kistext nem állt ki csapatunk ellen. Kedden megtörtént a 2. forduló sorsolása is: a mieink hazai pályán fogadják Szigetszentmiklós másodosztályú legénységét. (Forrás és fotó: vac.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments