Labdarúgás – Az első hazai sikerrel felfelé

Végre hazai bajnokiján is diadalmaskodott az eddigi pontjait kizárólag az idegenbeli találkozókon gyűjtő negyedosztályú váci focigárda: Vác VLSE – Perbál 1-0 (0-0).

A stadionba kilátogató mintegy másfélszáz váci fociszimpatizáns abban reménykedett, hogy a felemás első bajnoki negyeden túljutó újonc vendégek ellenében sikerül végre megszerezni az első hazai pontokat.

A szombat délutáni összecsapás elején többet volt a labda a vendégeknél, akik a váci kontrákat lestaktikával igyekeztek megfékezni. Ezt bár nem működött tökéletesen, sajnos kihasználatlanul hagytuk, mert rendre becsúszott egy-egy hiba a hazai akciókba. Ahogy megszokhattuk a mieink meccseinél, az első játékrész nem hozott sok eseményt.

Nem úgy mindjárt a folytatás legeleje. A 46. percben egy jobboldali hazai szögletnél Marosi László ugrott magasra az ötösön és senkitől sem zavartatva fejelt a kapu bal oldalába (képünkön), 1-0. A bekapott gól után persze megpróbált még nagyobb elánnal akciózni a vendég legénység.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Laller Racing: Győzelmet győzelemre halmoz Torma Luca

A váciak szervezetten, fegyelmezetten védekeztek, viszont a gyér ellentámadási lehetőségek nem vezettek gólszerzési lehetőségig. Így végig tartani lehetett attól, hogy az ellenfél ki tud egyenlíteni a sorozatos támadásai egyikéből.

Végül az egyetlen fejesgólon kívül nem zörögtek a hálók, ezúttal egy újabb döntetlenszagú meccsből a mi csapatunk jött ki győztesen.

A csoport 16 együttesének listáján az eddig megszerzett 10 ponttal a váciak eltávolodtak a közvetlen kiesési zónától.

Legközelebb ismét hazai környezetben léphetnek pályára a mieink: október 14-én szombaton délután háromtól a csomádi legénységet fogadják. (Forrás és fotó: vac.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments