Regionális Bozsik Torna Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter jelenlétével

Vasárnap délelőtt került sor az U11-es Regionális Bozsik Torna váci fordulójára. A nagyon lelkes és remekül felkészített 11 éves labdarúgó palántáknak köszönhetően egy igen színvonalas, eseménydús és izgalmas mérkőzésekkel tarkított rendezvénynek lehettünk szemtanúi, amelyen szülői szurkolóként jelen volt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is.

Vasárnap délelőtt került sor az U11-es Regionális Bozsik Torna váci fordulójára. A kifogástalan időjárásnak, a rendkívül jól előkészített játéktereknek, a hibátlan lebonyolításnak, a nagyszámú közönségnek, de legfőképp a nagyon lelkes és remekül felkészített 11 éves labdarúgó palántáknak köszönhetően egy igen színvonalas, eseménydús és izgalmas mérkőzésekkel tarkított rendezvénynek lehettünk szemtanúi.

Az eseményen szülői szurkolóként jelen volt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is, aki érthető módon a Dunakeszi VSE csapatának szorított, hiszen ebben a csapatban pallérozódik kisfia, Patrik. A mérkőzések után Szijjártó Péter elismerését fejezte ki a torna rendezését illetően Hegedűs Csaba szakmai vezetőnek, majd Sándor Tamás technikai igazgató társaságában megtekintette a Csank János által irányított, 1994-ben Magyar Nemzeti Bajnoki címet szerző csapat tablóját, pár szót váltva az egyesületünk jelenlegi helyzetéről is természetesen.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kajak-kenu – Váci arany és ezüstök a korosztályos vb-n

A tornán részt vett csapatok: Dunakeszi VSE, ESMTK, KISE, Soroksár, Nagykáta, Balassagyarmat, Vác VLSE U11 és Vác VLSE U10.

A Bozsik Tornák eljárási rendjének megfelelően eredménykövetés nem volt, így győztes sem lett hirdetve, de minden csapatból egy-egy labdarúgó ki lett emelve a szakemberek véleménye alapján, majd a torna lezárását követően minden gyermek gyümölcs és müzliszelet jutalomban részesült. (Forrás és fotó: Vác VLSE Facebook – A fotón Szijjártó Péter Sándor Mátéval, a Vác VLSE labdarúgójával a Vác VLSE elnöki helyiségében október 1-jén.)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments