Újabb szakasz zárásával folytatódnak a burkolatfelújítási munkálatok az M2-es autóúton

Burkolatfelújítási munkálatok miatt újabb szakaszos sávzárás várható 2023. október 30-a, hétfő délelőttől az M2-es autóút Sződliget és Vác közötti szakaszán – olvashatjuk az utinform.hu-n.

A burkolatfelújítási munkálatok idejére, 2023. október 30-31-én, hétfőn és kedden az M2 autóút vácrátóti és rádi csomópontok közötti szakaszán a Budapest irányába haladó, majd november 1-2-án, csütörtökön és pénteken ugyanezen a szakaszon az északi irányba haladó forgalmi sávot 500 méteres hosszban lezárják a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei. A korlátozás ideje alatt a lezárt szakaszokon jelzőőrös forgalomirányítás mellett egy sávon, váltakozva haladhat a forgalom. A korlátozás miatt várható jelentős menetidő növekedés elkerülésére javasolt alternatív útvonalak és a kötött pályás tömegközlekedés használata.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. (Forrás és fotó: ÚTINFORM)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments