Váci anyakönyvi hírek – születtek, házasodtak, elhunytak – 2023. október 13.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Marton Benedek és Bilonka Alexandra gyermeke, Benedek Hubertusz, Bach Bence és Páczi Noémi Ivett gyermeke, Botond (Vác), Pusuma Tibor Zsolt és Csongrádi Réka gyermeke, Tibor Botond, Garam Krisztián és Szépvölgyi Patrícia gyermeke, Szofia, Beke Norbert és Polgár Nikolett Erzsébet gyermeke, Luca, Bánkúti György Richárd és Kulman Klaudia gyermeke, György Sándor (Vác), Krátki Péter és Nagy Judit gyermeke, Léna, Dybas Attila és Varga Henrietta gyermeke, Hanna Luca, Varga Bálin Dávid és Kiss Fanni gyermeke, Barnabás, Borza Péter és Laczkovszki Eszter gyermeke, Noémi, Csizmadia Kornél és Zöllei Ildikó gyermeke, Zalán, Bandúr Viktor és Macková Lívia gyermeke, Emma, Gorcza Gábor és Csáki Lucia gyermeke, Teodor Vilmos (Vác), Szunyogh András és Fábián Anita gyermeke, Szelina Via, Bakóczy Zoltán Gábor és Illés Kincső Boriska gyermeke, Ágoston (Vác), Buda János Ferenc és Berta Enikő gyermeke, Kende Bonifác.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 26.

Vácon kötöttek házasságot: Kovács József és Turi Adrienn, Varga Olivér és Delényi Éva, Szentiványi Guido és Kiss Virág Éva (Vác), dr. Seres Csaba és Török Réka.

Vácon hunytak el: 28 halálesetet anyakönyveztek, 5 váci lakos.

A kegyeleti jogok figyelembevételével csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments