Váci anyakönyvi hírek – születtek, házasodtak, elhunytak – 2023. október 20.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Martikán István és Horváth Teréz gyermeke, Flórián (Vác), Halász Gergő és Mrenna Andrea gyermeke, Gergő, Szabó Gergely és Glázer Orsolya gyermeke, Kéla, Kovács Csaba és Vedres Lilla gyermeke, Milán, Gál Bence Ádám és Bandry Anna gyermeke, Anna, Sásdi István Dezső és Isztol Enikő Zsuzsanna gyermeke, Regő, Kelemen Áron és Pap Nikoletta Mónika gyermeke, Aria, Szabó Ádám és Antal Marianna gyermeke, Péter, Bánhegyesi Attila és Rusznák Csilla gyermeke, Zalán, Magyar Mátyás Mór és Pölöskei Dóra Vivien gyermeke, Heléna, Csendes Ádám és Kató Nikoletta gyermeke, Zalán, Blohin Gennagyij és Jancsik Ivett gyermeke, Elíz (Vác), Drajkó Endre és Hajnis Iolanda gyermeke, Panna Rózsa, Berkó Norbert és Szilágyi Éva gyermeke, Viola, Trombitas Gheorghe Florin és Marton Tünde gyermeke, Nátán Áron

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 26.

Vácon kötöttek házasságot: Radics Ádám és Herdová Veronika (Vác), Oszaczki Zsolt és Szabó Katalin

Vácon hunytak el: 28 halálesetet anyakönyveztek, 5 váci lakos

A kegyeleti jogok figyelembevételével csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments