Váci anyakönyvi hírek – születtek, házasodtak, elhunytak – 2023 október 6.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Oláh Gábor és Zámbó Emese Adrienn gyermeke, Marcell, Miklovicz Tamás és Takács Bettina gyermeke, Bertalan, Bokányi Gergely Márton és Virág Mercédesz gyermeke, Maja Hanna (Vác), Jurász Norbert és Imre Györgyi gyermeke, Izabella Lotti, Lipták Attila és Maglódi Laura Patrícia gyermeke, Luca Hanna, Hali Gergely és Fehér Rita gyermeke, Kornélia, Kovács László és Weisz Tímea gyermeke Boróka Emília, Fölnagy Gergő Márton és Török Judit gyermeke, Nimród Attila (Vác), Székely Ferenc és Török Kitti gyermeke, Dominik, Nyiri Szabolcs és Kovalcsik Annamária gyermeke, Szonja (Vác), Krebsz Péter és Szikriszt Andrea gyermeke, Nimród, Mitik László és Andri Klaudia gyermeke, Natasa, Szabó Levente Tamás és Uri Roxána Dominika gyermeke, Zóra Luca

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 26.

Vácon kötöttek házasságot: Bugnyár Ádám Előd és Jurácz Tünde

Vácon hunytak el: Viski Márton 1933. 08. 17. (Vác)

43 halálesetet anyakönyveztek, 10 váci lakos

A kegyeleti jogok figyelembevételével csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments