Befejeződött a Burgundia utcai idősotthon homlokzati felújítása

Pénteken délelőtt sajtótájékoztató keretében jelentették be, hogy 56 millió forintos önkormányzati finanszírozással megújult a Burgundia utcában található idősotthon utcafrontjainak homlokzatfelújítása és a külső nyílászárók energiatakarékosra cserélése.

Az átadáson Matkovich Ilona polgármester néhány szóval ismertette a beruházás jellemzőit, kiemelve, hogy a városrészbe jól illeszkedő, megújult külsejű épületnek örülhetnek az itt lakók és dolgozók. Mint mondta, az idősekkel való kiemelt törődés sorában ez az elkészült beruházás is fontos elem, mellyel kellemesebb környezetet tudnak biztosítani az érintett váci polgárok számára.

Az idősotthon a Dr. Kenéz Zoltán Egyesített Szociális Intézmény tagintézménye, amely a jelenlegi városvezetés irányítása alatt már az elmúlt években is széleskörű fejlesztéseken és felújítási munkákon esett át.

A választókörzet képviselőjeként Inotay Gergely alpolgármester köszönetét fejezte ki a kivitelező mellett a lakóknak és a dolgozóknak a türelemért és a segítőkészségért. Az alpolgármester örömét fejezte ki, hogy a körzet fejlődése, szépülése folyamatos, és a Budapesti főút felújítása, a Duna-parti gyermekparadicsom kialakítása, az uszoda külső megújulása és a nagy sikerű pumpapálya megépítése után a Burgundia utcai épület is szép külsőt kapott.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A dinasztia – új táblakép a főtéren

Szabados-Slezák Brigitta intézményvezető az újabb munkák befejezése kapcsán ismételten megköszönte az önkormányzat azon folyamatos támogatását, mely során az idősek és elesettek életnívójának megőrzése, ellátásuk megfelelő szintjének fenntartása érdekében nyújt.  (Forrás: Városháza – vac.hu – Fotó: Váci Hírnök)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments