Failoni Donatellát, Oszter Sándor özvegyét napokon keresztül gondosan ápolták a váci kórházban

Több hírportál is foglalkozott vele, hogy a közelmúltban komoly sérülést szenvedett Failoni Donatella, Oszter Sándor színész Diósjenőn élő özvegye.

A zongoraművésznő közösségi oldalán írt róla, hogy kutyatámadás áldozata lett. „Az előbb elmondtam, hogy a kutyák szétharapták a kezeimet és meg kellett operálni. Most jöttem a váci kórházból, ahol közel egy hétig feküdtem. Kitűnő orvosok és kevés kivétellel nagyszerű ápolok. Borkó főorvos úr műtött, aki egy fantasztikus orvos” – hálálkodott a zongoraművész. Közölte, hogy  a saját és lánya, Alexandra kutyái okozták a sérülését, amikor összeverekedtek, Donatella pedig próbálta őket szétválasztani.

„Akkor elmondom, hogy is volt. A lányom kutyája nem bírja az én kutyámat és már többször megtámadta. Ezért mindig elkülönítjük őket. Sajnos valahogy rosszul lett rázárva az ajtó, ezért kiszabadult és nekiesett a kutyámnak. Én szét akartam választani őket és az én kezem lett szétharapva. Bocs a kisbetűkért, de egy kézzel tudok írni…” Az özvegy hozzátette: köszöni az aggódó üzeneteket, de szeretne mindenkit megnyugtatni, még él és tervei szerint ez jó ideig így is marad.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kerékpáron és lóháton, avagy a „Kerékpározás és lovaglás” sikerei

A Liszt Ferenc-díjas magyar operaénekes, Pitti Katalin is hozzászólt a zongoraművésznő bejegyzéséhez. Ezt üzente neki: „Ki kell várni, majd újra edzeni. És még szebben fogsz játszani”. (Forrás: acnews.hu – Fotó: budapestkornyeke.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments