Katalin bál a Vanyek Béla Sportcentrumban

A Váci Reménység Egyesület életében már régi hagyomány, hogy Katalin napján bált szervez. Sok év kihagyás után idén ismét megrendezik ezt a hagyományos, jó hangulatú eseményt, melyre sok szeretettel és tisztelettel meghívnak minden érdeklődőt. A november 25-én, szombaton 18 órakor kezdődő Reménység Katalin bál a Vanyek Béla Sportcentrum Szikora Gyula Csarnokában (2600 Vác, Kosdi u. 4-8.) kerül megrendezésre.

A bál fővédnöke Marton Zsolt váci megyéspüspök. Az est háziasszonya Fábián Nikolett. A műsorban fellépnek: Less Dávid, a VRE egykori sportolója (gitár), a Puente Sportegyesület (ritmikus gimnasztika és akrobatikus tornabemutató), a Tini Dance Team (táncshow), Imre Roland, az Operettszínház művésze és Dj. Henryk. Értékes tombola nyeremények és még sok meglepetés várja a résztvevőket.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Megkezdődött Vácon a Külső Rádi út felújítása

A báli belépőjegyek és a tombola bevétele az egyesület működését segíti.

A báli belépőjegyeket november 22-ig lehet megvásárolni a Vanyek Béla Sportcentrum irodájában és a portán, hétfőtől péntekig 15-20 óra között.

A támogatói belépőjegy ára: 10.000.- Ft/fő, mely vacsorát is tartalmaz. Vacsora nélküli támogatói jegyár: 8.000.- Ft/fő. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments