Kézilabda – Idegenbeli bravúr az alapszakasz felénél

A vasárnap délutáni salgótarjáni bajnokival lezárult a váciak számára is az NB II-es férfi kézilabda bajnokság alapszakaszának első köre: Salgótarjáni SKC -Váci FKA 29-32 (14-14).

A mérkőzés végig fej-fej melletti igazi rangadót hozott. Váltott vezetés után a záró percekben a mieink jól használták ki emberelőnyüket. Legeredményesebb gólszerzőink: Singely Mihály 8; Bognár Dominik és Nyári Bálint 5-5 találattal.

Az NB II alapszakaszának C-csoportjában tehát a 7. fordulón is túljutottak a csapatok. A VFKA 4 győztes és 2 vesztes találkozó mellett egyszer döntetlenre végzett. Az így megszerezett 9 ponttal jelenleg a 4. helyen található a nyolccsapatos tabellán az együttes. Miklián Dávid vezetőedző csapatában a házi gólkirály jelenleg Dudoli Márk, aki 28 alkalommal zörgette meg eddig az ellenfelek hálóját.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy évtizedes a váci kézilabdasport ifi bajnoki sikere

A bajnokság az alapszakasz második körével máris folytatódik. A mieink november 18-án szombaton este hattól hazai pályán fogadják az Acélváros KK gárdáját, amellyel az őszi nyitányon idegenben 28-28-as döntetlent játszottak. (Forrás és fotó: Városháza – vac.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments