Labdarúgás – Kieső helyen telel a VVLSE

Szombaton kora délután az őszi 15. fordulóval befejeződött a nem sok sikert hozó őszi pontvadászat negyedosztályú focicsapatunk számára: Dunakeszi – Vác VLSE 2-0 (1-0).

A több évtizeddel korábban nagy presztízsrangadót jelentő találkozók előbb a váci labdarúgás remeklése, majd sajnos mostanában a rivális nagyobb tudása miatt már nem számíthatnak a korábbi nagy érdeklődésre. Az őszi fordulók utolsó bajnokija aztán meg is felelt az erőviszonyoknak.

A műfüves pályán lejátszott bajnokin a többet és veszélyesebben támadó hazaiak félóra elteltével egy közeli lövéssel szereztek vezetést (1-0). A fordulás után megpróbált ugyan gólveszélyesebben focizni a VVLSE, ám a rendes játékidő utolsó percében a védők között kilépő hazai játékos 15 méterről kapusunk mellett ellőve a labdát beállította a végeredményt (2-0).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Laller Racing: Győzelmet győzelemre halmoz Torma Luca

Lezárult tehát a negyedosztályú pontvadászat első köre. A lejátszott 15 mérkőzéséből hármat nyert meg Kovács Péter vezetőedző gárdája, három döntetlen mellett kilenc alkalommal viszont vesztesen hagyta el a pályát együttesünk. Az így megszerzett 12 pont jelenleg a kiesést jelentő 15. helyre elegendő a 16 csapatot számláló mezőnyben. (Forrás és fotó: Városháza – vac.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments