Már több mint háromszázan neveztek a Mikulásfutásra – Nevezz te is!

Aki még nem tette meg, annak már csak egy hónap áll rendelkezésre a december 3-i Mikulásfutásra nevezni, melynek ismét a város főtere ad otthont. Nevezésre természetesen az utolsó napokban, vagy akár a helyszínen is van lehetőség, de ezt csak magasabb áron tudjuk biztosítani. Mennél hamarabb jelentkezel, annál alacsonyabb a nevezési díj.

Az idén is lehetőség nyílik minden óvodásnak ingyen indulni az ovis futáson és aki a 2,5 kilométeres bulifutáson szeretne indulni, és előnevez az interneten, annak sem kell nevezési díjat fizetnie. Indulhatsz a kutyáddal is a kutyás futás 2,5 kilométeres távján a többi kutyabaráttal. Célunk, hogy minél többen mozogjatok a nagy karácsonyi lakmározás előtt!

A verseny rajtja és befutója szokásunkhoz híven a főtéren lesz, a karácsonyi forgatag szomszédságában. Innen indulnak a hosszabb távok 5 kilométeres körei, és a váltófutás is, ahol a csapatok tagjai körönként váltják egymást.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Rengeteg olyan tudást szereztem az Aporon, amelyet a mai napig használok”

A váltófutást az abszolút értelemben vett leggyorsabb csapatok nyerhetik meg. De mi lesz a lánycsapatokkal? – kérdezhetnénk. Dobák Tamara – aki nem csak a verseny támogatója, hanem ő irányítja a hosszútávfutók bemelegítését is – úgy döntött, hogy egy általa összeállított különdíjat ajánl fel a leggyorsabb női váltócsapatnak.

A verseny alatt zenés-táncos bemutatókkal szeretnénk szórakoztatni azokat, akik szurkolni jönnek, ismerősöknek, barátoknak. A verseny előtt őket is megkínálhatod forró kakaóval, amivel a Naszálytej Zrt. szeretné meglepni a versenyzőket.

Sok értékes díjjal és egyedi éremmel, valamint Mikulásfutás pólóval szeretnénk emlékezetessé tenni a versenyt. Végül pedig, idén is lesz egy szerencsés versenyző, akinek kihúzzuk a rajtszámát, és a Deákvári SE támogatásából, egy mountain-bike kerékpárral mehet haza.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Magánéleti zaklatásért feljelentést tesz dr. Csereklye Krisztina, aki bemutatta az egyesület egyik képviselőjelöltjét

A rajtig újabb és újabb híreket olvashatsz a honlapunkon: www.futavac.hu. Reméljük, ezek jobban ráhangolnak a futásra, és garantálják a jó hangulatot!

Nézd meg a honlapot, és nevezz!

Aztán persze fussál is, mert az lesz egészen biztosan eredményes, aki készül a versenyre. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments