Menürendelés PüspökVác konyháján – Kizárólag online és heti rendelést fogadnak

A Váci Egyházmegye honlapján tájékoztatják az érdeklődőket, hogy novembertől külső megrendelőket is kiszolgál PüspökVác konyhája, azaz elvitelre lehet napi ebédmenüt rendelni.

A menüt és fizetést PüspökVác (Galamb utca 2.) online ebédrendelési felületén lehet intézni az Étlap menüpontban. A megrendelés fizetését – a biztonságos SimplePay rendszeren keresztül bankkártyával lehet intézni.

A menü elérése és kínálata     

A menüt 2-4 hét időtartamra teszik közzé. A felületen akár több hétre előre lehet rendelni. Egyfajta levest és kétfajta főételt (A és B menü) tartalmaz, amelyből az egyik változat könnyebb, kímélőbb étel. Csak teljes menüt lehet rendelni, azaz levest és főételt.

Az allergiát kiváltó összetevőket a menülapon az információ jelnél feltüntetik.

Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy rendeléseket kizárólag az online felületen fogadják! Az ételeket csomagolva adják ki, saját ételhordók használata élelmiszerbiztonsági okok miatt nem lehetséges.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A váci hulladékudvarba már használt ruhákat és textilákat is lehet vinni

A rendeléseket 4 nappal korábban kell leadni, tehát hétfőre az előző hét csütörtök 18 óráig. A később beérkező igényeket a konyha nem tudja figyelembe venni, aznapi rendelésre nincs lehetőség.

A napi ebéd menü ára 1900 Ft, mely a csomagolás költségét is tartalmazza.

Az átvételhez kapcsolódó információk

Az ebédet átvenni 11.30 és 13.30 óra között lehet a PüspökVác Rendezvényközpont étkezőjében (Vác, Galamb utca 2., Beer Miklós terem előterében).

Az átvételhez a felületen lévő KÁRTYA menüpont alatt megjelenő vonalkód bemutatása szükséges, melyek beolvasása után a konyhai munkatársaknak kijelzi a rendszer a megrendelt étel mennyiségét és fajtáját, ami alapján a kiadás történik.

A vonalkód a telefonon is tárolható képernyőfotóként vagy a programból bármikor lehívható, de ki is nyomtatható, laminálható kis kártyaként, amit az ebédet átvevő személy magánál tud tartani.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Az egyház és a szakemberek párbeszéde a segítségnyújtásban

Az Online Ebédrendelés felületet a https://etkezes.puspokvac.hu/ címen keresztül lehet elérni. (Forrás és fotó: vaciegyhazmegye.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments