Mikulásfutás hírek ezerrel – Nevezz a honlapon, és indulj el ingyen a bulifutáson!

Már több, mint négyszáz versenyző nevezett elő a 25. Mikulásfutásra. Persze most is van lehetőség a helyszíni nevezésre a versenyközpontban. Ez a versenyt megelőző napon: december 2-án (szombat) 17 órától, és a verseny napján: december 3-án (vasárnap) áll rendelkezésre, viszont ekkor már pénzbe kerül. Mindenképpen megéri előnevezni november 29-én (szerda) 12 óráig.

Fuss Mikulásfutás pólóban!

A bulifutásra előnevezettek között Mikulásfutás pólót sorsolunk. A nyertesek listáját a honlapon a verseny napján közzétesszük, és a rajtszámokkal együtt átadjuk. Így a szerencsések a versenyen már a kisorsolt pólóban futhatnak. Ezért éri meg a rövidebb távra is előnevezni.

Miért kell előnevezni a hosszabb távokra?

A hosszabb távokra a helyszínen drágább a nevezés, és már nem jár hozzá Mikulásfutás ajándékpóló sem. Csak akkor fogadjuk el az előnevezéseket, ha a nevezési díj a nevezési időszak lezárásáig beérkezik! A nevezési felület a www.futavac.hu honlapunkon található.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tabuk és témák a gyermekvédelemben - Sikerrel zárult a Gyermekvédelmi kerekasztal beszélgetés-sorozat Vácon

Kell egy csapat!

A váltófutás a csapatok számára jó lehetőség a megmérettetésre. Már több, mint tíz csapat jelezte indulását a versenyen. A váltófutás alapfeltétele végtelenül egyszerű, 5 kilométerenként váltani kell, vagyis át kell adni a rajtszámot annak, aki a következő 5 kilométeres távot futja. A távot ideálisan négy ember futja, de persze két vagy három fő is lefuthatja a teljes távot. Arra kell csak figyelni, hogy akkor érvényes a verseny, ha az egymás után következő távokat nem ugyanaz a versenyző teljesíti.

Dobák Tamara különdíjjal készül a csajoknak

Idén a verseny egyik trénere – Dobák Tamara – felajánlott egy különdíjat  a legeredményesebb, 4 fős lánycsapatnak. Tami vezeti le a bemelegítést, majd ő is rajthoz áll, az eredményhirdetésen pedig már a díjakkal a kezében várja a leggyorsabb hölgyeket. Hajrá csajok!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eucharist koncert a deákvári templomban

Ovisok rajthoz!

Már több, mint ötven ovis jelezte részvételét. Az ő nevezésük a helyszínen is ingyenes, és ahogy eddig, ezúttal is lehetőséget adunk a szülőknek a néhány száz méteres táv megtételéhez. Ennek feltétele, hogy kézfogás nélkül kísérik a gyerekeket. Az óvintézkedésre azért van szükség, mert veszélyes lehet, ha sokan futunk együtt.

Szeretettel várjuk a legnagyobb hősöket, az óvónéniket is. Ha elhozzák a csoportjukból futni vágyó gyerekeket, és ezt megírják a nevezes@futavac.hu e-mail címre, a koordináló munkájukért egy cuki, pink Mikulásfutás pólóval kedveskedünk.

Induljatok a kutyásfutáson, álljatok rajthoz kedvenceitekkel!

A Fut a Vácon adtunk lehetőséget először a kutyusoknak, hogy elindulhassanak gazdáikkal a futóverseny 2,5 kilométeres távján. Erre most is van lehetőség. Kérjük a kutyusokat, hozzák el a gazdikat, és együtt fussák le a Mikulás bulifutást. Nem csak a gazdáknak, hanem a kutyusoknak is készülünk frissítővel, ajándékokkal és természetesen külön nekik tervezett érmekkel.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tízszeresére nőtt a wifi kapacitása a váci strandon és uszodában

Szeretnénk, ha idén nem csak a pályán mérettetnék meg magukat! Ha a rajthoz álló páros az előnevezés lezártáig beküld egy közös fotót – a kutyus és a gazdi nevével ellátva –nevezes@futavac.hu e-mail címre, részt vehet a „Kutyus-Gazdus” szépségversenyen. A legszebb párost díjazzuk. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments