Nem várta meg, míg váci rendőrök érte mennek, magától besétált a kapitányságra

Egy helyi sörözőnél lövéseket leadó férfit hajtottak a váci rendőrök a hétvégén. Megvolt a neve, autójának rendszáma, már csak lépésekre voltak, amikor arcán megbánással megjelent a kapitányságon.

„Mindent bevallott, szánta-bánta bűnét, magyarázata szerint a szórakozóhelyen egy férfi beszólt a barátjának, flegmázott, lekezelő stílusán felidegesítette magát, és ez utóbbit most szó szerint kell érteni. Saját magát idegesítette fel, hisz először békében lelépett, később azonban gáz- és riasztófegyverével visszatért revansot venni. Megszólította a „flegmázót”, majd előrántotta fegyverét, ráfogta és lőtt. Egyet akart, ám ő lepődött meg a legjobban, amikor egymás után négy töltény hagyta el a csövet. Állítása szerint azt sem tudta, hogyan működik… Ijedtében aztán a Dunába dobta” – mondta a férfi vallomásában.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Keresik a sértetteket - Meglettek a sződligeti vasútállomáson parkolt kerékpárokról ellopott lámpák

A helyszínen talált lövedék egyébként nem tartalmazott ingerlő anyagot, a négy durrantás senkinek nem okozott sérülést. A 41 éves férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. (Forrás és fotó: Pest Vármegyei Redőr-főkapitányság)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments