Vasárnap villanyoszlopnak ütközött egy autós – Több mint hatszázan maradtak áram nélkül

Több mint hatszázan maradtak áram nélkül éjszakára vasárnap éjjel, miután egy autós villanyoszlopnak csapódott Vácon, az Alsó Törökhegy úton. Az esetről Tények és a Ripost is beszámolt.

Nagy sebességgel száguldozott Vácon, az Alsó Törekhegy úton egy sofőr, amikor elvesztette uralmát a gépjárműve felett és egy villanyoszlopnak csapódott. A betonoszlop a hatalmas becsapódástól kitört, és egy családi ház kerítésére zuhant. A hanghatás akkora volt, hogy a környéken lakók nagyon megijedtek, de attól is, hogy egyik pillanatról a másikra minden sötétbe borult. Az ütközés követően több mint 600 otthonban ment el az áram.

„Akkora robbanás volt. még nem láttam ilyet” – nyilatkozta annak a háznak a tulajdonosa, akinek a kerítésére rádőlt a villanyoszlop. A férfi rögtön kirohant segíteni a fekete Jaguar sofőrjének, viszont akkor ő már nem volt ott. Elmenekült a helyszínről.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tisztelettel köszöntjük a szépkorú Balogh Sándort

A katasztrófavédelem és a váci hivatásos tűzoltók együtt érkeztek a helyszínre, ahol életveszélyesen lógott az utcában a magasfeszültségű vezeték. A kiérkező egységek azonnal munkához láttak, kicserélték a villanyoszlopot, végül hajnalban visszajött az áram. (Forrás ripost.hu – Fotó: tenyek.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments