Vereség az őszi szezon utolsó hazai mérkőzésén

Felnőtt csapatunk a Pest megyei I. osztály 14. fordulójában 1–0-ra kikapott a Dunaharasztitól.

Vác VLSE–Dunaharaszti MTK 0–1 (0–1)

Vác, 100 néző. Vezette: Aszódi Cs. (Berki, Kovács L.)

Vác: Bajkán Balázs – Hugyecz Máté, Marosi László, Pap Botond, Szabó Bence – Rusvay Balázs, Torda Patrik, Sós Roland (Huber Tamás, 84.), Büki Dániel (Kovács Balázs, 61.), Busák Levente (Madaras Ákos, 61.) – Varga Bence. Vezetőedző: Kovács Péter

Dunaharaszti: Gyatyel – Kovács-Galavics, Fellegi (Oláh D., 85.), Vitányi (Hári, 75.), Bata, Pataki (Kozári, 75.), Pesti, Tóth F., Szabó B. (Rétsági, 87.), Csizmadia T., Szalai A.

Vezetőedző: Ughy Márk

Gólszerző: Bata (41.)

Felnőtt csapatunk zord időjárási körülmények közepette fogadta a DMTK csapatát. Két volt váci futballista, a kapus Nacsa Péter és a védő, Tóth Ferenc szerepelt a vendégek keretében – sőt, utóbbi végig is játszotta a mérkőzést. A 42. percben megszerezték a vezetést a vendégek, Szabó passza után Bata bombázott Bajkán hálójába. A szünet után sem tudtunk újítani, így egygólos vereség lett a vége.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Laller Racing: Győzelmet győzelemre halmoz Torma Luca

Kovács Péter vezetőedző értékelése

„A végeredmény szoros mérkőzésre utal, de ez nem az volt. Ebben a bajnokságban a küzdeni tudással és a harciassággal nem lehet győzni, sőt még pontot szerezni sem. Itt játszani, futballozni kell. A Dunaharaszti csak annyit adott ki magából, ami a biztos 3 ponthoz elég. Nekünk kapura lövésünk és pontrúgásunk sem volt, esélyt sem adtunk magunknak a gólszerzésre. Edzés spílerekből van bőven a csapatban, a győztes típusú játékosokból viszont annál kevesebb. A télen fogunk változtatni a játékoskereten és muszáj is, mert ez így egyenes út a megye kettőbe. Persze ezen a mérkőzésen nem mi voltunk az esélyesek, de a játékunk kilátástalan volt, amiben vállalom a felelősséget. Két-három játékosnak túl sok játéklehetőséget adtam a bizonyításra és már sokadszor érzem magam becsapva. Gratulálok a Dunaharasztinak a győzelemhez és remélem, a kapusuk nem kapott tüdőgyulladást a mérkőzés végére!” 

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy a szerdán megrendezésére kerülő, múlt hétről elhalasztott Dunavarsány elleni mérkőzés Taksonyban, a Taksony SE Révész utcai műfüves pályáján kerül lejátszásra!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments