A MÁV-VOLÁN-csoport adománygyűjtése a rászorulóknak

A MÁV-VOLÁN-csoport több mint 8 mázsa tartós élelmiszert adott át a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetnek. Az országos akció során gyűjtött adományokat a vállalatcsoport munkavállalói ajánlották fel az arra rászorulóknak.

Az adományokat országszerte a közlekedési társaság saját gyűjtőpontjain adhatták le azok a munkatársak, akik hozzájárultak a kezdeményezés sikeréhez. A tartós élelmiszercsomagok többek között cukrot, lisztet, olajat, konzerveket, rizst, tésztát, édességet, kakaót, kávét, teát, gyümölcslét és tartós tejet tartalmaznak.

A MÁV-VOLÁN-csoport kiemelten fontosnak tartja, hogy a társadalmi felelősségvállalásban betöltött szerepét folyamatosan fenntartsa és erősítse, és lehetőségeihez mérten csatlakozzon adománygyűjtő akciókhoz is.

A vállalatcsoport az ország legnagyobb munkáltatójaként a felelős foglalkoztatás mellett számos saját CSR programot is szervez. A családbarát programok, az esélyegyenlőségi tevékenység, az adománygyűjtések és az illegális hulladék felszámolása érdekében szervezett akciók is azt igazolják, hogy a vállalatcsoport komoly részt vállal a társadalmi felelősségvállalásban. Az idén 17. alkalommal megszervezett országos véradó akciónak köszönhetően ebben a hónapban rekord létszámú, több mint négyszáz önkéntes véradót sikerült mozgósítani a vérkészletek feltöltésére.

A vállalatcsoport munkatársai egymást is segítik irányított véradással, illetve adománygyűjtésekkel, ezek közül a legutóbbi épp most, az adventi időszakban is zajlik. (Forrás és fotók: MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments