Kitüntető címre várnak javaslatot 2024. január 31-ig

Vác Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a váci fogyatékossággal élő emberek érdekében tartósan kiemelkedő tevékenység elismerésére „A Fogyatékossággal Élő Váci Emberekért„ kitüntető címet alapított.

A kitüntető cím azon természetes személynek és közösségnek adományozható, aki a váci fogyatékossággal élő emberek segítése érdekében kiemelkedő tevékenységet végzett, illetve végez.

A kitüntetést évente egy természetes személy vagy egy közösség kaphatja.

A kitüntetés adományozására bárki javaslatot tehet.

A benyújtott kitüntetési javaslatoknak tartalmaznia kell a kitüntetésre javasolt személy legfontosabb adatait, életútjának, munkásságának, a teljesítményének ismertetését. A díjra jelölt személy elérhetőségét kérjük a javaslaton feltüntetni.

A kitüntetés adományozására bárki javaslatot tehet. A javaslatot – részletes írásos indokolással – 2024. január 31. napjáig lehet benyújtani a Váci Fogyatékosügyi Tanács elnökének címezve.

Személyesen: a javaslatok az Igazgatási és Szociális Osztály vezetőjénél – Székelyné Angi Emőke Imola – adhatók le a Vác, Március 15. tér. 11. szám alatt a 123-as irodába. E-mail-es formátumban pedig: igazgatas12@varoshaza.vac.hu címre küldhetők be.

A javaslatokat a Váci Fogyatékosügyi Tanács véleményezi és előterjesztést készít az Emberi Kapcsolatok Bizottságának.

A kitüntetés adományozója Vác Város Képviselő-testülete. A díjat a Fogyatékossággal Élő Emberek Esélyegyenlőségének Napja tiszteletére rendezett ünnepségen a polgármester adja át.

Matkovich Ilona Zsuzsanna s. k. polgármester, a Váci Fogyatékosügyi Tanács elnöke (Forrás és fotó: Városháza – vac.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments