Nagy sikert aratott Kovács Ákos jubileumi koncertje a Papp László Sportarénában

Harminc év címmel adott műsort december 16-án Kovács Ákos a Papp László Sportarénában. Idén egy különleges, akusztikus jellegű és több műfajt is felvonultató produkciót láthatott és hallhatott a közönség.

Az elmúlt három évtized repertoárját átölelő, kétrészes jubileumi előadás hatalmas sikert aratott. Az arénában teljesen új színpadtechnikával, összetettebb látványvilággal és bővített létszámmal találkozhatott a közönség. A képek, a színek és a hangzás egymást erősítették, kiemelve az énekes ikonikus hangját. Eddig Ákos még nem csinált ültetett, akusztikus jellegű, több műfajt is felvonultató, átfogó produkciót.

A közönség szeretete, együtt rezdülésük a zenésszel és a fellépőkkel, a szűnni nem akaró taps egyértelművé tette, érdemes volt ezt a hatalmas munkát belefektetni az előadásba. Sok régi dalt hallhattunk, amelyeket nagyon ritkán játszanak. Az ismertebb szerzeményeket is áthangszerelték ehhez az előadáshoz.

Felemelő volt Kovács Ákos és lánya, Őry-Kovács Anna közös fellépése.

„Szerettem, botlottam / Minduntalan / Ne keress engem / Ha a dalnak vége van” – énekelte Ákos a koncert utolsó dalában, a közönség pedig hatalmas tapsviharral követelte a ráadást. (Németh Andrea)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments