Váci anyakönyvi hírek – születtek, házasodtak, elhunytak – 2023. december 1.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Kovács Gergő és Ispán Petra gyermeke, Nadia, Kuris Péter és Lászlók Edina Alexandra gyermeke, Gréta, Czingráber Ernő Elek és Elek Odett gyermeke, Emma, Baranyai Viktor és Oláh Eszter gyermeke, Viktor, Petrovics Albert és Berki Szilvia gyermeke, Nara, Lakatos András és Sztojka Mónika gyermeke, Linett Mercédesz, Horváth Viktor és Lingurárin Edit gyermeke, Rubina, Drenyovszki Norbert és Kovács Enikő gyermeke, Zoé, Klimes Tamás és Boja Marianna gyermeke, Dorottya, Évinger Ferenc és Simonka Anita gyermeke, Janka Tamara (Vác), Kovács Péter és Dian Anikó gyermeke, Rozi Sára, Süveg Norbert és Golán Klaudia Fruzsina gyermeke, Natália

Vácon hunytak el: 29 halálesetet anyakönyveztek, 4 váci lakos

A kegyeleti jogok figyelembevételével csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments