Váci anyakönyvi hírek – születtek, házasodtak, elhunytak – 2023. december 15.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Zachár Máté Rajmund és Palásti Eszter gyermeke: Liza, Beregvári Attila és Kiss Renáta gyermeke: Laura, Kövesi Attila és Posta Luca gyermeke: Medárd, Balogh Péter és Szőke Marianna Annamária gyermeke: Emma, Gazdag Ádám és Bagdi Enikő gyermeke: Máté Sándor, Menyhért Norbert és Dávid Anikó gyermeke: Izabella, Árvai Dávid és Tölgyesi Nóra gyermeke: Janka, Zsolnai Erik és Lenge Pálma Daniella gyermeke: Adél Abigél, Tomon Krisztofer és Makó Viola Viktória gyermeke: Alícia, Czvitkovics Attila József és Albert Éva Piroska gyermeke: Dániel

Vácon kötöttek házasságot: Hornok Gergely és Katyina Beatrix (Vác), Keczkó János és Styevkó Klaudia (Vác), Kajtor Richárd és Pintér Ivett (Vác), Majer Ferenc és Sipos Fruzsina (Vác)

Vácon hunytak el: 27 halálesetet anyakönyveztek, 4 váci lakos

A kegyeleti jogok figyelembevételével csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments