Váci anyakönyvi hírek – születtek, házasodtak, elhunytak – 2023. december 8.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Farkas József és Szabó Barbara gyermeke: Nóra, Brázovics Balázs Péter és Oláh Dzsenifer Renáta gyermeke: Dzsenifer, Pap László Ernő és Lénárt Alexandra gyermeke: László Imre, Nagy Zsolt és Magyar Gabriella gyermeke: Lili, Varga Tamás Marcell és Molnár Zsuzsanna gyermeke: Márk Bálint, Marosi Attila és Pál Noémi gyermeke: Laura, Kovalik Mihály és Bagosi Tímea Mária gyermeke: Máté, Tar Balázs és Mohácsi Barbara gyermeke: Dániel, Orosz András és dr. Turczel Klaudia Ramóna gyermeke: Evolett, Lakatos Rodrigó Giovanni és Bellók Dominika gyermeke: Ármin, Várkonyi Bálint és Csarankó Sára Mercédesz gyermeke: Zsombor, Németh Zoltán és Horváth Mónika gyermeke: Zoltán Antónió (Vác), Fazakas Géza Norbert és Rigó Orsolya gyermeke: András, Koplányi Pál és Pásztor Bettina Mária gyermeke: Patrik, Szabó Norbert és Juhász Nikoletta gyermeke: Natali, Sarkadi Péter és Sajti Rózsa Nikolett gyermeke: Axel Péter, Csala Mátyás és Ferencz Bernadett gyermeke: Borsa (Vác)

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 26.

Vácon kötöttek házasságot: Zdroba Patrik Angelus és Bádoki Bettina, dr. Zolnai Ákos és dr. Pásztor Mirtill Fruzsina (Vác), Kohári Krisztián és Kántor Mónika, Mrena Enrikó és Kuzma Gréta (Vác)

Vácon hunytak el: 59 halálesetet anyakönyveztek, 18 váci lakos

A kegyeleti jogok figyelembevételével csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments