Döntetlen a Vízművek ellen, négyen érkeztek a váci felnőtt csapathoz

Soros felkészülési mérkőzésén felnőtt csapatunk 1–1-s döntetlent ért el a Budapest-bajnokság I. osztályában szereplő Fővárosi Vízművek otthonában. Örömteli hír, hogy a keret négy váci nevelésű játékossal bővült.

Nagy Zoltán, Vén Botond, Balogh Balázs és Dömök Enrikó újra Vácott! A klub megállapodott a négy váci nevelésű, hosszú éveken át az egyesületet erősítő futballistával, így tavasszal mindannyian a Vác VLSE-ben folytatják pályafutásukat.

A 21 esztendős középpályás, Nagy Zoltán nyáron igazolt a csoportrivális Veresegyház VSK együtteséhez, ahol ősszel 15 bajnokin 6 gólt szerzett. A 20 éves támadó, Vén Botond szintén nyáron távozott a veresiekhez, ahol az őszi szezonban 14 bajnokin 4 alkalommal talált a hálóba és egyszer a Pest Megyei Kupában is eredményes volt. A 19 éves védőként és középpályásként is bevethető Balogh Balázs szintúgy Veresegyházról érkezett, ő a mostani bajnokságban 13 bajnoki meccsen szerepelt. Dömök Enrikó pedig a megye II-es Vác-Deákvár SE-től érkezik, a 22 esztendős középpályás-támadó 14 meccsen 12-szer talált a hálóba az őszi bajnokikon!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Laller Racing: Győzelmet győzelemre halmoz Torma Luca

A felkészülési mérkőzések sorozata szombaton folytatódik, akkor az NB III-as Salgótarjáni BTC otthonában lép pályára a csapat 13 órai kezdettel. (Forrás és fotó: Vác VLSE Facebook) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments