Elfogtak négy embert kábítószer-kereskedelem miatt Csörögön és Erdőkertesen

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt elfogtak a rendőrök négy embert Csörögön és Erdőkertesen – közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön az MTI-vel.

Azt írták, kedden harminc rendőr ment ki tizenegy autóval és két kutyával négy helyszínre, ahol kristályt és marihuánát foglaltak le.

A gyanú szerint egy a csörögi és környékbeli kábítószer-kereskedelemhez szorosan kapcsolódó férfi terjedelmes ügyfélkört látott el egy ideje kristállyal és fűvel.

A Pest vármegyei rendőrség Facebook oldalán így számolt be az elfogásról

„Alig tért magához a hajnali hangzatos és látványos bevonulótól, már csuklóján érezhette az acél hidegét az a négy férfi, akikért Csörögre és Erdőkertesre indultak kollégáink. Drogos ügy miatt érkeztek, miután letudták a hónapok óta tartó felderítést. Gyanújuk szerint egy 46 éves férfi osztogatta marihuánáját és kristályát szűkebb és tágabb lakókörnyezetében, őt és három fogyasztót kapcsoltak le a műveletben.

A kutatások eredménye erősítette a már meglévő elképzelésüket, szert (füvet és kristályt), digitális mérlegeket, őrlőt, sodort cigiket és több köteg bankót tasakoltak be.”

A fogyasztók szabadlábon védekezhetnek, a kereskedéssel gyanúsított Ny. Jánost őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. (Forrás MTI – Pest vármegyei Rendőrség Facebook – Fotók: Facebook) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments